Uratarinat

Meistä > Boreo työpaikkana > Uratarinat

Ludvig

Projektipäällikkö, PM Nordic Ab, Ruotsi

”Matkani PM Nordicissa alkoi vuonna 2007. Minulla on tekninen tausta ja kuulin sattumalta avoinna olevasta tehtävästä PM Nordicissa. Ura betonipumpputeollisuudessa kuulosti mielenkiintoiselta ja oli minulle täysin uutta. Ymmärsin kyseessä olevan korkean teknologian bisnes ja olen aina ollut teknisesti suuntautunut, joten uteliaisuuteni heräsi. Nyt kun olen työskennellyt PM Nordicissa useamman vuoden, voin todeta olleeni todella onnekas, että sattumalta kuulin tästä työstä, enkä ole ikinä katunut, että aloitin työt yhtiössämme.

PM Nordic on todella ainutlaatuinen työpaikka. Se tuntuu minusta perheeltä ja voin käsi sydämellä sanoa, että työkaverini ovat myös parhaita ystäviäni. Jaamme saman vision, jossa teemme parhaamme tehdäksemme asiakkaamme tyytyväisiksi ja meillä on yhteisö, jossa kaikki ovat ennakkoluulottomia ja rentoja.

Syömme joka aamu yhdessä aamiaisen ja useimmiten myös lounaan. Emme kaipaa isoja työpajoja tai komeita puitteita pystyäksemme tiimissä kehittämään työskentelytapojamme tai luodaksemme psykologista luottamusta tiimin sisällä - tiimiytyminen ja kehitys syntyvät meillä luonnostaan ja me todella nautimme yhdessä työskentelystä.

Urani paras hetki oli, kun kaivosteollisuusasiakkaamme käynnisti isoa projektia ja edes puhumatta muiden yhtiöiden kanssa valitsi meidät projektitoimittajakseen. Olin todella tyytyväinen tähän menestystarinaan!

Kun kuulin PM Nordicin yhdistyvän Boreoon, tunteeni olivat sekavat, mutta olin innoissani. Nyt olen ymmärtänyt, että yhdessä Boreon kanssa voimme olla vahvempia ja meillä on loistavat mahdollisuudet oppia toisiltamme ja enemmän kykyä pärjätä markkinoilla. Boreo auttaa meitä kasvamaan ja kehittämään toimintaamme samalla, kun ylläpidämme kaikkea sitä hyvää, mitä meillä on PM Nordicissa.

Unelmani on auttaa PM Nordicia kasvamaan niin korkealuokkaiseksi ja tunnetuksi yritykseksi, että aina kun teollisuus- tai rakennusalan yhtiö harkitsee uutta erikoispumppuprojektia, he muistavat PM Nordicin nimen ja kääntyvät heti meidän puoleemme. Matkalla tätä tavoitetta kohti aion nauttia matkasta, koska rakastan työtäni!”